avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită De curând am vândut un imobil, contract de ...
Discuție deschisă în Executare silită

De curând am vândut un imobil, contract de vânzare-cumpărare ...

De curând am vândut un imobil, contract de vânzare-cumpărare cu ipoteca. Mai poate fi urmărit acel imobil dacă primesc executare de plată pentru un credit rămas restant? (Credit scos pe numele meu)
Cel mai recent răspuns: Danelaaa , utilizator 20:30, 29 Iulie 2025
L-ați vândut cu ipoteca în vigoare?
vor fi urmarite numai bunurile din patrimoniul dvs gasite la momentul incuviintarii executarii de catre instanta
Ultima modificare: Marți, 29 Iulie 2025
MYRA CIMPEAN , Avocat

Dapix a scris:

L-ați vândut cu ipoteca în vigoare?

Am făcut contractul cu plata în rate cu data maximă 30 sept 2026 iar în cazul în care nu fac plata totală până atunci casa și banii primiți îmi rămân mie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante la carduri societati nebancare cosolica cosolica Buna ziua!Am o restanta la un card Cetelem care nu cred ca o mai pot plati , deoarece plec in Canada si nu mai am nici o posibilitate de plata acuma.In tara ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament la un pret foarte mic zograffi zograffi buna ziua, am un credit la o banca, cu ipoteca de rang 1 si 2, cu ratele la zi. intre timp am facut un card de credit la o alta banca si nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Rate la banca andra2222 andra2222 Buna ziua,va rog sa ma lamuriti, am doua credite de nevoi personale si un credit ipotecar, din pacate nu reusesc sa mai platesc nimic , abia reusesc sa ... (vezi toată discuția)