avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternitate - 2 contracte diferite
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternitate - 2 contracte diferite

Buna ziua, urmează să intru în concediu de maternitate. Problema este că pentru a avea cele 6 luni de cotizație in ultimele 12 luni este necesar sa cumulez 2 contracte din perioade diferite..astfel am 4 luni lucrate la ultimul angajator venit 4050lei, 5 luni nu am lucrat și alte 3 luni lucrate la același angajator, pentru alta functie venit 5000 lei..cum se calculează? Angajatorul îmi recomanda sa nu îmi iau concediu prenatal pentru că plata ar fi mult mai mică decât dacă mi-aș lua doar concediu postnatal in septembrie. Un răspuns m-ar ajuta enorm.

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate Cristina.me Cristina.me Daca intru in concediu de maternitate dar in ultimele 3 luni am fost in concediu medical, cand se calculeaza indemnizatia pentru concediul de maternitate ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Dedea24 Dedea24 Cand o sa intru in prenatal? am 5 luni si 2 saptamani as vrea sa intru in decembrie pe 26 in prenatal nasc in martie pe 20 ?cele 126 de zile pt concediu ... (vezi toată discuția)
Calcul prenatal si ccc Aura777 Aura777 Buna ziua. As vrea sa stiu, va rog, cum se calculeaza indemnizatia de maternitate si de crestere copil, avand in vedere ca luna nasterii (octombrie) va fi ... (vezi toată discuția)