avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverință vechime ILF Giurgiu punct de lucru comuna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverință vechime ILF Giurgiu punct de lucru comuna Vidra

Am lucrat la ILF Giurgiu punct de lucru comuna Vidra.De unde pot solicita anii de vechime?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:29, 30 Iulie 2025
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Între anii 1987-1989 am lucrat la sc. crinul sa bucurești.stie ... Ioanamihaelaconstantin Ioanamihaelaconstantin Între anii 1987-1989 am lucrat la Sc. Crinul SA București.Stie cineva unde se află arhiva? (vezi toată discuția)
Cum găsim vechimea in munca de la cap R.Ana R.Ana Buna ziua! Soacra mea are 63 de ani și nu poate ieși la pensie deoarece de la primărie ii s-a dat o adeverință cu vechimea lucrata la CAP de doar 6 ani, ... (vezi toată discuția)