avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere actualizare statut asociatie de proprietari ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere actualizare statut asociatie de proprietari anulata pe ...

Cerere actualizare statut asociatie de proprietari anulata pe fond. Soluția pe scurt în portalul justro::"Admite excepţia nulităţii cererii, invocată din oficiu. Anulează cererea ca fiind lipsită de obiect. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare." Ce se înțelege din aceasta decizie?
Cel mai recent răspuns: Albero , utilizator 20:33, 30 Iulie 2025
Buna ziua

Se intelege ca v-a fost respinsa cererea pentru actualizarea statutului.

Poate nu ati avut toate actele, poate nu au respectat forma ceruta, poate a fost depusa de cineva care nu avea aceasta calitate.... etc....

Noi putem doar sa speculam.

Cititi motivatia ca sa aflati cauza exacta.
Nu sant în măsură sa am acces la decizia pe larg dar as vrea sa știu în cazul în care asociația formuleaza apel unde se va judeca, tot la cam de consiliu a jud. de sector sau la tribunalul bucuresti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de actualizare statut a a. p. anulata la judecatorie! Albero Albero Cererea de actualizare statut a A. P. anulata la judecatorie! Solutia:\"Admite excepţia nulităţii cererii, invocată din oficiu. Anulează cererea ca fiind ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila-recurs ? licamirela licamirela Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea speta: Am avut un proces in apel, cu obiect - anulare act, eu fiind ca parte reclamant - apelant, s-a terminat procesul ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg solutia data pe scurt la un dosar solutionat la primul termen, de catre curtea de apel Jean_53 Jean_53 Am facut apel nefiind multumit de sentinta Instantei de fond, iar solutia pe scurt data pe internet in portalul justitiei, suna asa: \"Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)