avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fondul de Rulment. Cind trebuie afișat la avizier? Cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fondul de Rulment. Cind trebuie afișat la avizier? Cu ce frecventa? ...

Fondul de Rulment.
Cind trebuie afișat la avizier? Cu ce frecventa? Dar Fondul de reparatii? Art. de lege, Va rog frumos.
F. de rulment se consuma daca am platit mereu intretinerea la termen?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gabriela constantinescu , utilizator 15:30, 31 Iulie 2025
Mulțumesc.
In lege scrie doar de F. Rep. că trebuie afișat semestrial, dar de F. Rulm. nu am găsit răspuns la întrebarea mea.

robert1958 a scris:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond de reparatii imputat ilegal pentru perioada anterioara incheierii contract cumparare AuroraSt AuroraSt Este legal sa fiu obligata la plata fondului de reparatii pe perioada iunie-septembrie 2018 in conditiile in care am incheiat Contractul de cumparare in ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment man4pot man4pot Buna ziua As avea cateva nelamuriri cu privire la fondul de rulment si va solicit cateva detalii : Este obligatoriu ca proprietar de apartament sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ce parti din nota de plata a intretinerii unui bloc, ... popescueduard4 popescueduard4 Buna ziua! ce parti din nota de plata a intretinerii unui bloc, este obligat un chirias sa plateasca? (vezi toată discuția)