Fondul de Rulment.
Cind trebuie afișat la avizier? Cu ce frecventa? Dar Fondul de reparatii? Art. de lege, Va rog frumos.
F. de rulment se consuma daca am platit mereu intretinerea la termen?
Mulțumesc.
Da, consider că ar fi bine ca și la noi sa fie afișate soldurile pe o coloană și sumele ce urmează să fie plătite pe alta coloana; dar nu se vrea transparenta iar eu nu găsesc un articol de lege în această privință, un art care sa ii oblige sa afișeze o situație clară a acestor fonduri. Sigur că eu as putea sa cer o copie după acte, dar normal ar fi sa fie afișate la avizier soldurile pe apartamente, nu numai sa ceara bani fara sa înțelegem sumele.
Doamna,
Totul depinde de as. prop.
Si eu lucrez cu un prograam specializat care poate fi urcat pe e-bloc, dar asta ar trebui sa faca cel care intocmeste lista de plata. Acolo, pe LP, poate pune orice rubrica/coloana de interes pentru proprietari.
Daca ati achitat intotdeauna Fd. de rulment (probabil ca aveti chitante separate, da?), nu inteleg de ce vi s-a diminuat valoarea acestuia. Nimeni nu va poate diminua aceasta valoare. Iata, daca dvs. vreti sa plecati din acel bloc, as. prop. , la solicitarea dvs. trebuie sa va returneze intreaga valoare a Fd. de rulment, conf. chitantelor. Daca a fost diminuat, va asigur ca as. prop. nu are nici-o scuza.
Puteti sa ma contactati pe mesaj privat, poate discutam mai multe.
Stima, Adam Grecu.