avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mă aflu în CCC și primesc indemnizație. Am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mă aflu în CCC și primesc indemnizație. Am înființat ...

Bună seara! Mă aflu în CCC și primesc indemnizație. Am înființat un S.R.L unde sunt unic asociat, administrator, nu am niciun angajat, nu am niciun contract de muncă, nu sunt remunerată în niciun fel. Firma funcționează pe baza unor contracte între firmă și alte firme. Soțul este cel care prestează efectiv serviciile, fără să fie angajat. Întrebarea mea este- pot scoate dividende fără să îmi fie suspendată indemnizația? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:54, 31 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti scoate dividende fără să va fie suspendată plata indemnizației.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie de intrerupere a activitatii srl pe perioada ccc? longhorn longhorn Buna ziua, Sunt asociat (nu unic) si administrator (neremunerat) in cadrul unui SRL, SRL in cadrul caruia sunt si singura angajata (e vorba de o ... (vezi toată discuția)
Patron firma primesc indemnizatie de crestere copil? ohiki ohiki Buna ziua! Detin cu sotul meu o firma iar la sfarsitul lunii trebuie sa nasc. In cazul in care firma mea functioneaza in continuare voi beneficia de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere copil si statutul de asociat unic/administrator DanielaMocanu83 DanielaMocanu83 Buna ziua. Ma aflu in concediu prenatal urmand ca in octombrie 2016 sa intru in CCC. Intrebarea este urmatoare: daca infiintez, pana la intrarea in CCC, un ... (vezi toată discuția)