avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca eu lucrez in Austria sunt asigurata, și mă ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca eu lucrez in Austria sunt asigurata, și mă ...

Bună seara
Daca eu lucrez in Austria sunt asigurata, și mă asigur cu formular european S1, în Romania pt că aici e domiciliu principal, înseamnă că în România sunt coasigurata?
Pe acel formular pot trece încă o persoana (coasigurata). pt care plătesc în Austria la asigurarea mea o sumă în plus ..
Mai plătesc și în Ro?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:56, 31 Iulie 2025
Nu mai exista sintagma de "coasigurat".

Dacă ești asigurat la sănătate în străinătate, poți fi scutit de plata CASS în țară, dacă depui la Fisc acest formular
www.avocatnet.ro/articol_447...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

întrebare neplată cass ramonacalbau ramonacalbau Bună ziua, as dori sa știu dacă exista vreo portiță de a nu plăti asigurarea de sănătate ? Ce ar trebui sa fac , menționez ca lucrez în străinătate ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionara și primesc o pensie din românia, dar locuiesc ... Izzie Izzie Sunt pensionara și primesc o pensie din România, dar locuiesc în prezent în Austria. Nu mai am domiciliu in Romania. Am nevoie de formularul S1 sau de ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sănătate Heidy 85 Heidy 85 Buna ziua. As vrea sa va spun situația mea. Eu locuiesc in Austria iar părinții mei in Romania. Ei vin destul de des in Austria drept pentru care au si ... (vezi toată discuția)