avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Unde si cum se poate face o plangere (disciplinara) ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Unde si cum se poate face o plangere (disciplinara) impotriva registratorului de Of Reg Com?

Buna ziua. Unde si cum se poate face o plangere (disciplinara) impotriva registratorului de Of Reg Com? Nu a incheierii. Speta: La ORC un judet, o registratoare face tot ce poate sa ...nu faca. Sa bage bete-n roate. De ex la ultima solocitare a cerut o "completare" la o "mentiune", completare care oricum exista,,,doar sa aiba temei de amanare cu 15 zile, Este posibil ca o cerere de inregistrare mentiuni sa dureze...3 saptamani? Si nici sa nu poti sti rezultatul? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 31 Iulie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 06:30, 1 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La conducerea Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă tribunal judetean.
Da. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen 3811, 4677, 3832 jacquelline jacquelline Ce activitati cuprind urmatoarele coduri CAEN: 3811, 4677, 3832? Daca am autorizatie de mediu pentru 4677 si 3832, dar nu si pentru 3811 am voie sa colectez ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social kameliaflorescu kameliaflorescu Buna ziua, Am citit despre acest subiect pe forum si in mare cam stiu ce am de facut pt a schimba adresa sediului social.pentru a intelege mai ine intrun caz ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie (data) thinker80 thinker80 Buna ziua! Sunt curios de părerea Dvs. privind următoarea speţă: După părerea Dvs. care este [i]- în practică -[/i] data de la care fuziunea prin ... (vezi toată discuția)