avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce se intampla cu concediile medicale de continuare?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce se intampla cu concediile medicale de continuare?

Ce se intampla cu concediile medicale de continuare? Spre exemplu concediul initial este de 5 zile dar continuarea adauga inca 10 zile - care ar fi tratamentul corect in acest caz? in cazul concediului de continuare, se va considera indemnizatia de 75% din baza valabila?

Alte discuții în legătură

Concediu medical mirela1984 mirela1984 Buna ziua! Am doua concedii medicale aduse de un salariat si as dori sa-mi confirmati ca am procedat corect, atunci cand l-am inregistrat in saga. Primul ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical iulian1989 iulian1989 Am primit 2 concedii medicale luna acesta pentru un angajat care a avut concediul medical si luna trecuta primul concediu medical cod indemnizatie 01 de pe ... (vezi toată discuția)
Calcul contributii concediu medical 2011 ID CONT STRATEGY SRL ID CONT STRATEGY SRL Buna ziua Am rugamintea sa ma ajutati putin cu calculul concediului medical si al contributiilor aferente acestuia. Am concediu medical pe perioada 03 - 31 ... (vezi toată discuția)