avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Detine cineva o lista cu firme care difuzează muzica ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Detine cineva o lista cu firme care difuzează muzica ambientală si te scutesc ...

buna ziua, detine cineva o lista cu firme care difuzezsa muzica ambientala si te scuteste de plata catre toate organizatiile de gestoniare colectiva a drepturilor de autor, obligatiile de plata catre organizatiile de respectare a drepturilor de autor. in baza unei directive europene, sunt societati care isi asuma aceste taxe in schimbul unui contract de prestari servici.. am gasit doar un radio. , din cluj e firma.. as dori sa fac si o analiza mai profunda de oferte. Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Ucmr -ada sau upfr A. Ionut A. Ionut Pentru activitatea desfasurata la un bar-club la care din cele doua organisme de gestiune colectiva a drepturilor de autor (UCMR-ADA sau UPFR) se achita taxele ... (vezi toată discuția)
Cui platesc pt muzica??? ContSters94154 ContSters94154 am un bistro si tot apar noi \"domni\" care pretind bani pe motivul ca este muzica ambientala. am facut deja un contract si platesc pt asta la ceva uniune cu ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)