avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Subiect: Dobânzi în cazul sumelor de restituit sau ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Subiect: Dobânzi în cazul sumelor de restituit sau de rambursat de la buget

Salutare tuturor! Poate sa ma ajute cineva cu gasirea unor cazuri de jurisprudenta in care au fost acordate dobanzi la sumele de restituit de la stat, dobanzi calculate ]n temeiul art.124 din Codul de procedura fiscala. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 18:02, 15 Februarie 2010
Mai rar gasesti asa ceva.Si pe mine m-ar interesa.;)
de ce trebuie jurisprudenta?

daca ai tva de rambursat si se depaseste termenul legal de 45 zile de solutionare a decontului, statul este obligat sa plateasca majorari de intarziere, cf codului de procedura fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobânzi în cazul sumelor de restituit sau de rambursat de la buget ciprianlucian ciprianlucian Salutare tuturor! Poate sa ma ajute cineva cu gasirea unor cazuri de jurisprudenta in care au fost acordate dobanzi la sumele de restituit de la stat, dobanzi ... (vezi toată discuția)
Re: termen rambursare tva Mihaela Tatiana Mihaela Tatiana buna ziua. Am urmat. intrebare: nu mai este valabil termenul de 45 de zile de solutionare a decontului de tva cu optiune de rambursare? Am inteles ca, [b]pt ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva smarius22 smarius22 Buna ziua! As dori un sfat in legatura cu problema cu care ma confrunt. Firmei mele, avand CAEN 0111 i se aplica taxarea inversa, deci nu mai pot compensa ... (vezi toată discuția)