avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Buna ziua. Lucrez in Germania de 11 luni ,am rămas însărcinată și am interzis de la munca sa mai lucrez pentru următoarele 9 luni de sarcina (lucram cu substanțe toxice in praf) așa că stau acasă.
Dacia îmi dau demisia în luna a 7-a de sarcina iar în luna a 8-a de sarcina mă angajez in Romania , iar înainte sa nasc îmi dau demisia, pot primi 85 % din salariul net germania 11 luni + 1 luna salariu net Romania ? ( Maxim 8500 lei )
1.Este posibil să mă angajeze cineva în luna a 8-a ,sau este ilegal ? Îmi trebuie cel puțin 1 luna de cotizare in Romania .... 2.Ulterior angajatorul va trebui să plătească ceva pentru mine pe perioada concediului de creștere copil ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 31 Iulie 2025
1. Numai sa gasiti acel angajator care sa va incadreze .

2. Angajatorii nu platesc nimic pe durata cat o persoana se afla in CCC/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia crestere copil dianabos dianabos Buna seara! Incep prin a specifica ca sunt insarcinata in 18 saptamani si urmeaza sa nasc in jurul datei de 18 aprilie 2014. 1. Inca nu am inteles daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil lorelena1306 lorelena1306 Stimati domni, Sunt interesata de subiectul indemnizatie crestere copil. Sunt studenta in anul 3 la UTCB, sunt angajata de 1 luna si sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului gentiana24 gentiana24 Buna ziua! am un bebe de un an si jumatate si as vrea sa stiu daca pot sa depun actele pentru a mi se recalcula cei 600 de lei dupa noua lege a mamelor. As ... (vezi toată discuția)