avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinii nostri au un copil cu autism care face ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinii nostri au un copil cu autism care face gălăgie foarte mare ...

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o parere. Vecinii nostri au un copil cu autism care face gălăgie foarte mare (tipete, urlete, alergat) atat pe parcursul zilei, cat si noaptea (dupa orele 22 si pana la orele 1:00-2:00). Se aplica legea nr 61 si in aceasta situatie? Incercam sa fim oameni si sa intelegem situatia, insa nu consideram ca este normal sa nu avem dreptul la liniste, noaptea si sa avem doar 3h de somn pe noapte. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 31 Iulie 2025
Diana2801, utilizator

Alte discuții în legătură

Anul trecut sub apartamentul meu (care este inchiriat) s-a mutat ... knight knight Anul trecut sub apartamentul meu (care este inchiriat) s-a mutat o familie. Barbatul a chemat politia de nenumarate ori la chiriasii mei si politia a constatat ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata,ma aflu in urmatoarea situatie:locuim într-un ... Amena33 Amena33 Buna dimineata,ma aflu in urmatoarea situatie:locuim într-un duplex de 2 etaje,la etaj locum noi si la parter alta familie,noi avem si o fetita de 4 ani,am ... (vezi toată discuția)
Vecini insuportabili, violenti catalinrcd catalinrcd De 2 ani familia mea este deranjata de locatarii apartamentului de deasupra noastra. S-a mutat un individ la sfarsitul anului 2020 si locuieste aici cu iubita ... (vezi toată discuția)