avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri din activitati independente
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri din activitati independente

Buna ziua.

O persoana care rezlizeaza doar venituri din activitati independende , ce obligatii are incepand cu 01.08.2025 ? Ar trebui sa achite 25%
Ultima modificare: Joi, 31 Iulie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca sunt angajata la 2 firme , la firma numarul 2 ... praisub95 praisub95 Buna ziua, daca sunt angajata la 2 firme , la firma numarul 2 am angajarea incepand cu 10.01.2025 de pe ce data pot intra in concediu medical de maternitate ? ... (vezi toată discuția)
Declaratii anaf pfa si pf cedare folosinta norna norna Buna ziua, va rog o parere pe urmatoarea situatie. Daca am venituri din mai multe activitati, o data ca persoana fizica din cedarea folosintei bunului, si ... (vezi toată discuția)
Plata cass la ii cristiclaudiu cristiclaudiu Buna ziua. Pana in luna ianuarie 2013, am avut deschisa o intreprindere individuala. In afara de aceasta am mai desfasurat activitatea de agent de asigurari, ... (vezi toată discuția)