avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, daca sunt angajata la 2 firme , la firma ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, daca sunt angajata la 2 firme , la firma numarul 2 ...

Buna ziua, daca sunt angajata la 2 firme , la firma numarul 2 am angajarea incepand cu 10.01.2025 de pe ce data pot intra in concediu medical de maternitate ? ma intereseaza sa pot recupera medicalul din ambele parti, pot sa depun de pe 10.07.2025 sau incepand cu 01.08.2025?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:47, 23 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
incepand cu 01.08.2025.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate VeroRAM VeroRAM Buna ziua Am o intrebare legata de concediul de maternitate . In momentul in care sunt in concediu de maternitate , angajata fiind , cine imi plateste ... (vezi toată discuția)
Suprapunere concediu de maternitate cu zile libere platite a.a.i.i. a.a.i.i. o salariata intra in concediu de maternitate in data de 01.08.2025. In data de 09.08.2025 se casatoreste civil si solicita cele 5 zile libere platite pt. ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii elena.s. elena.s. Buna ziua! Sunt angajata secretara la o firma(cu contract de munca pe durata nedeterminata). Pt. ca programul imi permite(lucrez doar dupa pranz), as vrea sa ... (vezi toată discuția)