avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce se poate întâmpla dacă nu achit despăgubirile ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce se poate întâmpla dacă nu achit despăgubirile stabilite de instanță?

Bună dimineața.
În anul 2022 am fost chemat în judecata într-un proces civil deoarece câinele meu ( la acea data câinele era în grija concubinei mele) eu fiind plecat din țară, a scăpat din curte și a muscat o doamna.
Doamna respectiva a fost muscata de câine și mi-a intentat proces civil cerându-mi 4000 de euro.
Tocmai sa dat sentința și am fost obligat sa plătesc 4000 euro.
Eu sunt stabilit în alta tara dar în România am un imobil pe numele meu în care nu locuiește nimeni.
Ce se poate întâmpla în cazul în care nu achit suma de 4000 de euro?
Mulțumesc
Buna ziua,
O hotarare definitiva, reprezinta titlu executoriu, ce poate fi pus in executare. In caz de refuz, veti putea fi executat silit pentru suma respectiva, prin poprire pe venituri sau /și executarea bunurilor ce le detineti pana la echivalentul sumei datorate.
O sa fiți executat silit pe bunurile ,mobile,imobile ,sumele existente(salarii,pensii,sume aflate în conturi bancare)sau în lipsa acestora chiar pe bunul imobil prin scoaterea acestuia la licitație..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lmpozit teren agricol extravilan ContSters305671 ContSters305671 Pentru un teren de 0,5 ha se achita impozit ? Daca este in paragina se poate primi amenda ? Partea mea este de 500 m patrati, si am primit titlu executoriu ... (vezi toată discuția)
Executare silita nagybela nagybela Buna ziua, Cand se termina o executare silita daca persoana sau firma nu are nimic pe numele lui cu stima, (vezi toată discuția)
Poprire imobiliara homonai homonai Cu ceva timp in urma am avut un conflict cu o persoana, acesta m-a dat in judecata pe motiv de lovire si alte violente. A castigat procesul, eu trebuiind sa-i ... (vezi toată discuția)