avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum se obtine codul GIIN?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum se obtine codul GIIN?

Buna dimineata, ma poate lamuri cineva cum se obtine codul giin?
Ultima modificare: Vineri, 1 August 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ionescualice , utilizator 17:18, 1 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, multumesc pentru raspuns. Inteleg ca trebuie sa completez aceste formulare si sa le depun la banca si banca trimite? Nu-mi este clar, este o firma infiintata abia acum 2 saptamani si, clar, ceata mare la orizont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nicu_maryia nicu_maryia Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca pot obtine un imprumut de la fondurile europene pentru o firma individuala ? (vezi toată discuția)
Infiintare pfa in germania cocaemidor cocaemidor Buna seara.I-mi poate spune cineva cu exactitate daca pot deschide un PFA doar dupa o luna de la sosirea mea in Germania?Sau trebuie sa astept ca si pentru ... (vezi toată discuția)
Banca unicredit imi inchide contul fara acordul meu mtanislav mtanislav Buna ziua, Am primit azi o recomandata prin care sunt anuntat ca imi inchid contul \"In termen de 60 de zile, in conformitate cu prevederile referitoare la ... (vezi toată discuția)