avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Detin act de la arhivele nationale precum ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Detin act de la arhivele nationale precum ca parintilor ...

Buna ziua. Detin act de la arhivele nationale precum ca,parintilor mei le-a fost luat 6 ha de teren agricol pe motiv ca tatal meu a fost catalogat chiabur la acea vreme. Se mai poate recupera acea suprafata ? cum ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu au fost făcute demersuri după 1990 în baza legii 18/1991 acum e târziu.Discutati totuși cu un av specializat în fond funciar din zona dvs care e poate mai la zi cu informațiile în acest domeniu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de propietar dupa legea 18 1991 cum este legal sa mi se eliberze un titlul de propietar cum am fost pus in posesie in anul 1991 in urma unei adeverinte prin care reiese ca am fost pusa in ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate satfx satfx Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Bunica mea a mostenit de la tatal ei un teren de 5 ha teren agricol si 2 ha (1 ha vita-de -vie si ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991 - suprafata solicitata sub limita minima de 0,5 ha Adriana B Adriana B Antecesorul meu a detinut o suprafata de teren agricol de 3000 mp, pentru care eu am inaintat cerere de reconstituire a dreptului de proprietate, in baza Legii ... (vezi toată discuția)