avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am cumpărat o mașina cu toate actele in regula, ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am cumpărat o mașina cu toate actele in regula, când m-am ...

Am cumpărat o mașina cu toate actele in regula, când m am dus sa i iau numerele am aflat ca e pusă sub sechestru de executare silită (ceva la banca). Domnul avocat mi a spus ca nu are rost sa continuam sa dam in judecata deoarece mașina dosar din 2022 pana in 2024, deci clar a fost vândută cu buna știință de acesta.Ați mai întâmpinat?Sa renunț la mașina?(am bagat o groaza de bani și suflet in ea)
Cel mai recent răspuns: dbragarea@gmail.com , utilizator 09:32, 4 August 2025
trebuie sa va recuperati banii de la vanzator daca nu, plangere penala pt inselaciune+ daune

Cat ar dura procesul?Multumesc!
MYRA CIMPEAN a scris:

trebuie sa va recuperati banii de la vanzator daca nu, plangere penala pt inselaciune+ daune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism fara acte BiankaDobrosavljevic BiankaDobrosavljevic Buna! Am o problema destul de mare...Am achizionat un autoturism de la un cetatean roman, care nu avea dreptul de proprietate asupra acelui autoturism. ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe masina Irina Claudiu Irina Claudiu Am primit proces verbal de sechestru pe masina începând cu data de 20.06.2019. Pe data de 6.02.2019 am primit somație sa plătesc integral suma datorata ... (vezi toată discuția)
Buna seara - cumpărătorul mașinii mele își vrea banii înapoi danhery danhery Va rog din suflet sa imi raspundeti daca am vandut o masina adusa de cineva din italia pe numel e meu .si eu am vandut o mai departe la un cetatean .dupa 2 ... (vezi toată discuția)