avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obținere duplicat al titlului de proprietate, în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obținere duplicat al titlului de proprietate, în comune

Bună ziua!

Dacă am pierdut titlul de proprietate pentru construcții și teren, într,o comuna, cum procedez sa obțin un duplicat? Precizez ca am publicat pierderea în MO, iar pe titlu este un singur moștenitor. Se poate rezolva prin cerere la primăria comunei?

Va mulțumesc!
buna ziua,
Ar trebui sa se poata rezolva printr-o cerere.
Dar, aceasta cerere trebuie depusa la organul emitent.
Din cate cunosc, titlurile de proprietate au fost emise de consiliul local al primariei in circumscriptia caruia se afla imobilul.
Deci aar trebui sa existe la ei un astfel de titlu, dupa care vă vor emite un duplicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate teren pierdut TIBOR 3 TIBOR 3 Am pierdut titlul de proprietate teren intravilan si extravilan eliberat de primaria unei comune. Mentionez ca am o copie xerox dupa acest titlu. Ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)
Pierdut titlu de proprietate valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna ziua daca unchiul meu a pierdut un titlu de proprietate si acum vrea sa vanda o proprietate unde se poate duce sa scoata un alt titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)