avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am facut facultatea la seral si as vrea sa stiu daca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am facut facultatea la seral si as vrea sa stiu daca ...

Buna ziua.
Am facut facultatea la seral si as vrea sa stiu daca ma ajuta la calculul pensiei.
Stiam, dar s-ar putea sa ma insel, ca daca ai studii superioare se adauga 0,25 la punctul de pensie.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 09:25, 4 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se adauga acele 0,25 puncte pe an numai daca facultatea a fost absolvita la zi , cu diploma de licenta . Pentru seral - nu .
Ultima modificare: Luni, 4 August 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum introduc in cartea de munca studiile superioare make45 make45 Am lucrat la BCR pana in martie 2013 cand am fost disponibilizat si am luat salarii compensatorii. In perioada 2005 – 2010 am fact studii superioare de ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii Oana1971 Oana1971 Buna ziua Sunt asistent social principal de 23 de ani si 7 luni, am o diploma de absolvire de Scoala Postliceala Sanitara cu specializarea Medicina-sociala ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, la recalcularea pensiei , conform noii legi, se acorda ... DOINA-GABRIELA DOINA-GABRIELA Buna ziua, la recalcularea pensiei , conform noii legi, se acorda punctajul de 0,25 pentru cei 5 ani din facultate ( stagiu asimilat) ? (vezi toată discuția)