avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am achitat un sejur pe litoralul romanesc
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am achitat un sejur pe litoralul romanesc

Buna ziua. Am achitat un sejur pe litoralul romanesc in luna iunie 2025 pri booking cu incepere din 15 august.Cei de la firma care ofera serviciile imi cer acum sa achit diferenta de TVA . aferenta din 1 August . Este legal ?

Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 4 August 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Recuperare banii pe vacanta la care doresc sa renunț DANA OLTEAN DANA OLTEAN Bună ziua! Dacă am plătit concediul/vacanta integral, ptr luna august pe litoralul romanesc, prin agenție, cum procedez să-mi recuperez banii, din moment ... (vezi toată discuția)
Tva pentru servicii turistice achitate in avans, prin early booking uditza uditza Buna ziua, Am facut in luna ianuarie o rezervare la un hotel in Romania, pentru luna August. Fiind vorba de Early booking, am beneficiat de o reducere de ... (vezi toată discuția)
Insoventa, faliment StefanL61 StefanL61 Problema mea pe scurt: - in primavara am facut o rezervare, printr-o agentie de turism, pentru un sejur pe litoral intr-o tara vecina si am platit un ... (vezi toată discuția)