avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am cumpărat o casă și terasa (exterioara, ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am cumpărat o casă și terasa (exterioara, neacoperita) ...

Salut
Am cumpărat o casă și terasa (exterioara, neacoperita) este mai mare decât suprafață autorizata. Care este procedura cea mai simpla și cu costurile decente pt autorizare?

Alte discuții în legătură

Masuratori cadastrale amisilisteanu amisilisteanu Buna seara, Ma intereseaza cum se face o masuratoare corecta a amprentei la sol a unei case. Se masoara pana la zidul casei sau amprenta cuprinde si soclul ... (vezi toată discuția)
Terasa pe bloc - suprafata utila? KrinaT KrinaT Intr-un imobil de locuinte, terasa blocului a fost scoasa de catre dezvoltator din proprietatea comuna si dezmembrata in doua suprafete distincte – terase ... (vezi toată discuția)
Terasa pe bloc - suprafata utila? KrinaT KrinaT Intr-un imobil de locuinte, terasa blocului a fost scoasa de catre dezvoltator din proprietatea comuna si dezmembrata in doua suprafete distincte – terase ... (vezi toată discuția)