avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Având o hotărâre definitivă prin care mi se acorda ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Având o hotărâre definitivă prin care mi se acorda spor de conditii vătămătoare ...

Buna ziua ! Având o hotărâre definitivă prin care mi se acorda spor de conditii vătămătoare de 15%din salariul de bază va întreb dacă OUG 36/30.06.2025 are efect și asupra acesteia? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:59, 4 August 2025
da, are efect asupra cuantumului , dar numai dupa intrarea in vigoare a OUG.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se va calcula salariul ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rog frumos să ne ajutați cu un punct de vedere. Un salariat a câștigat potrivit hotărârii Tribunalului: - Obligă pârâtul să ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul spor de cond. vatam. 15% Cristinabv Cristinabv Sporul de conditii vatamatoare in cuantum de 15% din salariul de baza conform art.23 al Legii nr.153/2017 a fost obtinut printr-o hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Perioada acordare drept salarial castigat in instanta yda yda Am deschis proces pentru acordarea sporului pentru conditii vatamatoare,incepand cu 01.01.2011 si in continuare,atata timp cat sunt indeplinite conditiile de ... (vezi toată discuția)