avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obtin venituri din chirii in 2025. CASS se plateste in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obtin venituri din chirii in 2025. CASS se plateste in 2026. Exista optiune sa platesc in 2025?

Obtin venituri din chirii in 2025. Conform declaratiei unice eu voi plati CASS pe 2025 prin mai 2026 cand depun declaratia unica pe 2025. Deci sunt sau nu sunt asigurat in 2025? S-a legiferat ceva ca sa platesc CASS pe 2025 in 2025 si deci sa stiu sigur ca sunt asigurat?

Alte discuții în legătură

O persoana fizica care primeste chirie de la o persoana juridica ... florioan@gmail.com florioan@gmail.com o persoana fizica care primeste chirie de la o persoana juridica in anul 2025 in valoare de 3200 lei lunar trebuie sa depuna declaratia unica in anul 2025? (vezi toată discuția)
Cass optional inclus in plata cass totala? Valeriu8666 Valeriu8666 Daca am avut venituri din investitii in 2024 si completez declaratia Unica atunci voi plati o taxa conform plafonului depasit, dar nu voi fi asigurat la ... (vezi toată discuția)
Sunt asigurata in sistemul public? suciu_diana suciu_diana Daca pentru 2024 am platit CASS in baza 212, iar acum nu sunt salariat sunt asigurata in sistemul public? Da, si pentru 2025 voi plati in 2026 CASS in baa ... (vezi toată discuția)