avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice invatamant
Discuție deschisă în Achiziţii publice

invatamant

poate fi transferat un microbuz scolar din administrarea primariei in administrarea unei scoli ?#-o
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 10:27, 19 Iulie 2010
Daca consilierii primariei sunt de acord este posibil. Intrebarea mea este ca in conditiile in care se reduc fondurile se reduce personalul, microbuzul scolar cuce va fi intretinut. Pe langa sofer care trebuie platit , microbuzul mai are nevoie de benzina reparatii curente , asigurare RCA si chiar CASCO, cauciucuri de vara, cauciucuri de iarna etc. Si apoi oricum din cate am inteles din toamna acestui an scolile vor trece in administrarea administratiilor locale.
Sigur ca se poate numai pe baza unui HCL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microbuz scolar bil63 bil63 Buna ziua doamnelor si domnlor Am sa trec direct la subiect 1. Microbuzul scolar din localitatea X deconteaza facturile si bonurile fiscale de la ... (vezi toată discuția)
Lãmurire cu privire la decontarea cheltuielilor cu transportul elevilor CiuhatDoina CiuhatDoina Bună seara, sunt contabil la o şcoală, mă confrunt cu următoarea problemă, şi anume: ªcoala deţine microbuz şcolar(este în gestiunea şcolii), care ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa Daniel Manciu Daniel Manciu Buna ziua, Fara contract de comodat in ce proportie se pot deduce urmatoarele cheltuieli: 1. Consumul de benzina, RCA, CASCO, rovinieta, reparatii, ... (vezi toată discuția)