avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1257 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cine depune declaratia 212 pt coasigurat?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cine depune declaratia 212 pt coasigurat?

cine depune declaratia 212 pt coasigurat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:09, 5 August 2025
Buna ziua

Declaratia o depune cel care are persoana in intretinere si pentru care doreste calitatea de coasigurat.
Salariatul depune Declarația unică în august 2025, pentru a plăti CASS pentru soțul/soția fără venituri, aflat(ă) în întreținere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pensionat pe caz de boala fiind incadrat cu handicap ... anghelcarmen anghelcarmen Buna ziua,sunt pensionat pe caz de boala fiind incadrat cu handicap grav si vreau sa stiu daca din aceasta pensie trebuie sa platesc 10% din ceea ce depaseste ... (vezi toată discuția)
Poate fi sotul coasigurat pe asigurarea medicala a sotiei? alina1111 alina1111 Eu sint salariata la o companie mare. Sotul meu este administrator de firma mica, are citiva oameni angajati la firma lui, dar el nu figureaza ca angajat in ... (vezi toată discuția)
Cass fanica56 fanica56 Buna ziua, as dori sa stiu daca sotul este pensionar si eu casnica (mai am pana la pensionare) am dreptul sa mai fiu coasigurat la CASS sau trebuie dupa noul ... (vezi toată discuția)