avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul de odihnă - punct de lucru diferit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul de odihnă - punct de lucru diferit

Bună ziua,

Dacă modificăm punctul de lucru (cu CIF diferit) al unui angajat ce se întâmplă cu zilele de concediu de odihnă neefectuate? Putem să i le plătim ca la o încetare?
Ultima modificare: Marți, 5 August 2025
IoanaHR, utilizator
Cel mai recent răspuns: luminita29 , utilizator 12:17, 6 August 2025
In ce sens se modifica?
Îl mutăm la alt punct de lucru.
Daca c.i.m. ramane acelasi , atunci isi poate lua CO cand va lucra la punctul unde va fi mutat.
Doar la incetarea contractului. Fiind o modificare a unui element din contractul sau si nu o incetare a contractului, concediul se pastreaza pe mai departe. Nu este afectat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz desfiintare post dana_popa2009 dana_popa2009 Buna ziua, Am fost instiintata de desfiintarea punctului de lucru in care lucrez si notificata cu preaviz de 20 de zile. Problema este ca punctul de lucru ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna dupa concediu crestere copil???? Monica H. Monica H. o persoana venita din concediu de crestere copil poate beneficia de concediu de odihna pt perioada lucrata???? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)