avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverință cadru didactic pentru perioada lucrată ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverință cadru didactic pentru perioada lucrată la UTC

Bună ziua. Poate cineva știe de unde se obține adeverință, cadru didactic, perioada lucrată la UTC. Uniunea tineretului comunist. Dacă este trecută în carnetul de muncă mai trebuie adeverință? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:18, 6 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca perioada lucrata este mentionata in carnetul de munca, nu mai este nevoie de adeverinta de vechime

Codul Muncii
art.279
(1) Vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca.
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe locuri de munca dar acelasi sector de activitate PAMFIL CAMELIA PAMFIL CAMELIA Sunt asistenta medicala si am lucrat in Peris, Buzau si Constanta. Trebuie sa aduc adeverinta de la toate trei locurile de munca sau ultimul angajator poate ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime liliigretz liliigretz Adeverinta de vechime pentru un angajat se elibereaza pe toata perioada lucrata intr-o unitate sau numai pentru perioada 01.01.2011 pana in prezent? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa-mi spuneti care sunt documentele valabile ... milikutza milikutza Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care sunt documentele valabile pt stabilirea vechimii in munca in vederea angajarii la o institutie publica. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)