avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donare mostenire catre celalalt mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donare mostenire catre celalalt mostenitor

Buna ziua,am si eu o intrebare:matusa si tatal meu sunt mostenitori cu cota de 1/2 fiecare (au certificat de mostenitori).Matusa poate dona in fata unui notar partea ei de mostenire in favoarea tatalui meu ?Multumesc frumos
Ultima modificare: Miercuri, 6 August 2025
gogudanmihail, utilizator
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 18:13, 6 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da , poate dona oricui doreste .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune nellyy nellyy Bună ziua. Doresc sa fiu informata cu privire la următoarea situație. Tocmai ce am aflat ca tatăl meu care a decedat în urma cu 7 luni, moștenește o ... (vezi toată discuția)
Succesiune complicata! partea 1. reprezentat de avocat sau nu?! Euionut123 Euionut123 Buna ziua! Bunicii din partea tatalui meu au avut un apartament dobandit in timpul casatoriei. Bunicii au avut doi copii: o fata (matusa mea F. si un baiat ... (vezi toată discuția)
Mostenire, succesiune? goghita goghita Am ingrijit mai multi ani pe unchii mei (matusa e sora bunicii, pe linie materna). Nu aveau copii. Matusa, ruda mea de sange, de altfel a decedat. Dupa 6 ... (vezi toată discuția)