avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... As avea si eu nevoie sa stiu daca trebuie neaparat sa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

As avea si eu nevoie sa stiu daca trebuie neaparat sa ma prezint in instanta ...

Buna ziua! As avea si eunevoie sa stiu daca trebuie neaparat sa ma prezint in instanta daca am primit ceva de la Judecatoria sector 2. Scrie ca dosarul penal a fost inaintat catre Judecatoria Sectorul 2 Bucuresti, in vederea sesizarii judecatorului de camera preliminara pentru confirmarea solutiei de renuntare la urmarire penala.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:59, 15 August 2025
Nu sunteți obligat deși ar fi recomandat mai ales ca este o solutie în favoarea dvs.Judecatorul nu este obligat ss accepte propunerea Parchetului asa ca puteti da faceți un efort..
Ar fi indicat sa aveți avocat daca nu va prezentați.
Unii judecatori vor sa vadă vinovatul.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta : confirmare renuntare urmarire penala costyreal costyreal Buna ziua, as dori un sfat , sunt chemat in instanta impreuna cu alti 2 prieteni sub acuzatia de lovire sau alte violente, procurorul a solutionat si noi fiind ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în 2021 am avut o altercație cu un domn de la un ... Gabriel7301 Gabriel7301 Bună ziua, în 2021 am avut o altercație cu un domn de la un joc de table, acesta acuzându-mă ca l-am lovit si alte chestii. S-a făcut o anchetă despre ... (vezi toată discuția)
Confirmare la urmărirea penala Marianph28 Marianph28 În data de 18.08.2017 am primit comunicare de la judecătorie cu dispunere și în care scria că trebuie să achit cheltuielile de judecata, le-am achitat ... (vezi toată discuția)