avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Control Anaf Impozitare Calculata 2021/2022
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Control Anaf Impozitare Calculata 2021/2022

De curand m am trezit cu un control documentar de la anaf pentru o societate la care nu mai desfasor activitate. Societate unde am desfasurat activitate in 2021/2022 , am avut un angajat cu contract de munca insa acesta a fost suspendat. Eu am platit impozit la acea vreme 1% iar acum in urma controlului ma trec la 3% intrucat nu am avut angajat cu contract activ permanent. Din ce stiu legea la acea vreme nu specifica clar ca angajatul trebuie sa aiba contract de munca activ sau suspendat. Ma puteti ajuta cu ceva informatii ? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 6 August 2025
lexxxy, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa de salubritate pe i. i. nelusandy nelusandy Bună să vă fie inima! Aș dori să mă ajutați, cu o părere autorizată, pentru a rezolva o speță. De aceea vă transmit, în succesiunea lor, ... (vezi toată discuția)
Prestare activitate ca persoana fizica autorizata Katiusha Katiusha Este cineva amabil sa ma ajute cu o problema? Am terminat facultatea de drept acum 2 ani. De 2 ani incerc sa intru in barou insa toate incercarile mele au ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de impunere model videochat. denisamanole denisamanole Bună seara, Am și eu o problemă cu care mă confrunt. Am activat independent ca model de videochat în perioada 2017-2023 și nu mi-am declarat ... (vezi toată discuția)