avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum se califică gestul unei vânzătoare ca nu mi-a ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum se califică gestul unei vânzătoare ca nu mi-a eliberat cantitatea de pâine ...

Cum se califică gestul unei vânzătoare,ca nu mi-a eliberat cantitatea de pâine pentru câte bonuri i-am dat.Adica i-am dat bonuri ptr.10 pâini și mi-a eliberat 8 pâini.Motivul halucinant .!!!!Are acest drept o vânzătoare,invocând niște motive halucinante.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:07, 7 August 2025
Cat de halucinant poate fi motivul ? Trebuia sa va dea o paine pentru fiecare bon primit.
Oare despre ce bonuri vorbiți? Detaliați, nu se înțelege decât că sunteți revoltată :)
Ultima modificare: Miercuri, 6 August 2025
Manuela Rășină, administrator
Zici ca e titlu de can can, care e motivul ala halucinant?
Si despre ce bonuri vorbiti?
Am dus grâu personal la o brutărie Brutăria în schimb a eliberat bonuri ptr.pâine,…pâine pe care o livrează brutăria la un magazin particular,în sat,magazinul neaparținând brutăriei. Pâinea are 300grame Dai 10 bonuri primeai 10 pâini,dar în urmă cu trei zile vânzătoarea în loc sa elibereze 10 pâini a eliberat la 10 bonuri …8 pâini pe motiv ca in magazin ei vor sa li se aducă pâine de 400grame..Ce calcule a făcut ea dacă este în măsură (ca nu este ) să oprească 2 bonuri,adică 2 pâini nu știu pe ce bază,,,ca a fost altcineva din familiei.Am luat legatura cu brutăria și ei nu știu nimic de această escrocherie .Vreau să-i fac reclamație..dar nu știu cum să încadrez acest gest Mulțumesc

Manuela Rășină a scris:

Oare despre ce bonuri vorbiți? Detaliați, nu se înțelege decât că sunteți revoltată :)

nu știu pe ce bază, ca a fost altcineva din familie

V-ați putea adresa ANPC, dar mai întâi trebuie să aveți dvs. o discuție cu vânzătoarea, în care să îi spuneți că brutăria n-a schimbat condițiile. Nu puteți reclama „din auzite” și trebuie să arătați că ați încercat rezolvarea problemei pe cale amiabilă. Aveți detalii aici:
www.avocatnet.ro/articol_544...
Nu e nou articolul, dar demersurile au rămas aceleași. Doar link-ul formularului nu mai corespunde.

Ca să depuneți o reclamație online trebuie să vă faceți cont pe platforma lor:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare paine pe bonuri valorice florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Asa cum se intampla in majoritatea zonelor rurale, oamenii dau grau unei fabrici de paine si primesc in schimb bonuri valorice ( un bon = 2 paini). ... (vezi toată discuția)
Retur altex produs cumparat din magazin Ionut1392 Ionut1392 Buna seara. Am si eu o problema cu un monitor care nu respecta specificatiile producatorului. Am cumparat un monitor vineri dintr-un magazin altex. Cand am ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorilor - cizme dezlipite la putin timp dupa cumparare danabunea danabunea Buna ziua. Am urmatoarea problema: in 22.12.2011 am cumparat o pereche de cizme cu 115 lei. Intradevar nu sunt din piele, dar pretul nu e mic. Ieri a inceput ... (vezi toată discuția)