avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conform unui certificat de moștenitor două persoane ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conform unui certificat de moștenitor două persoane au moștenit două terenuri ...

Bună ziua
Vă rog să-mi răspundeți și mie la următoarea întrebare ; Conform unui certificat de moștenitor două persoane au moștenit două terenuri cu suprafețe egale !In mod amiabil fiecare muncește terenul lui !
Se poate face câte o declarație pe propria răspundere în fața notarului de către fiecare în parte , fără cadastru care să certifice titularii proprietăților ,un fel de ieșire din indiviziune ,fără cadastru ?
Vă mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:12, 6 August 2025
Nu. Nu există așa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din diviziune in urma succesiunii lady1709 lady1709 Buna ziua, In urma succesiunii dupa moartea tatalui si odata cu renuntarea mamei la partea ei in favoarea copiilor, au rezultat 2 cetificate de mostenitor, ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa un parinte decedat d_wen d_wen Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu succesiunea pe care trebuie sa o facem eu si mama dupa tata. Problema sta in felul urmator: tata are ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune fara intabulare si fara instanta? mandrut mandrut In urma decesului tatalui meu, cei trei copii, mostenim in urma succesiunii, fiecare o cota parte de 1/3 dintr-un imobil cu trei camere si doua terenuri ... (vezi toată discuția)