avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sotul meu, de 70 ani, pensionar de drept, diagnosticat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sotul meu, de 70 ani, pensionar de drept, diagnosticat cu Tumora ...

Sotul meu , de 70 ani, pensionar de drept,diagnosticat cu Tumora maligna a vezicii urinare, operat, cu tratament ibstilatii c vezicale, urmand citoscopii, poate primi indemnizatie pe baza acestui cancer malign?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 06:09, 7 August 2025
Indemnizație de handicap poate primi, doar dacă merge la Comisia de evaluare medicală de pe lângă DGASPC. și este încadrat într-un grad de handicap.
Pentru informații detaliate și ce acte medicale trebuie depuse la dosar întrebați la DGASPC.
Ultima modificare: Joi, 7 August 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap mariana47carmen mariana47carmen In anul 2008 am fost diagnosticata cu cancer de col uterin si am fost operata.In urma interventiei chirurgicale au fost descoperite doua tumori maligne,una de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap pentru cancer cerebral gradul 4 user456871 user456871 Buna ziua, Sunt un tanar de 32 ani, diagnosticat cu cancer cerebral de gradul 4 in Ianuarie 2024. Am incheiat planul de tratament, iar in acest moment nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! pensia invaliditate gradul 3 este considerata indemnizatie ... Lala1977 Lala1977 Buna seara ! Pensia invaliditate gradul 3 este considerata indemnizatie sociala?Mentionez ca am lucrat 16 ani si 7 zile ( 2006_ 2022,, si ceva zile si in 2002) ... (vezi toată discuția)