avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Detin un PFA infiintat in anul 2011, de atunci nu a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Detin un PFA infiintat in anul 2011, de atunci nu a ...

Buna ziua,
Detin un PFA infintat in anul 2011, de atunci nu a mai fost activitate desfasurata pe PFA, nu s-au depus actele la ANAF,nu a fost inchisa.
Din verificari PFA-ul apare in functiune si azi la RC.
Cum pot verifica daca PFA-ul a acumulat datorii la ANAF?Tinand cont ca nu a fost activitate,insa nici nu au fost depuse declaratiile aferente.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 08:44, 10 August 2025
Mergeți la anaf și întrebați

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa (poprire pe suma datorata) B0gdan84 B0gdan84 Buna ziua, In anul 2008 mi-am infintat un PFA pentru servicii IT. PFA pe care l-am suspendat in 2010 pentru o perioada de 3 ani si dupa terminarea ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa ContSters403297 ContSters403297 Buna ziua Am avut un srl in 2008 si in 2009 l-am suspendat pe perioada de 3 ani si de atunci nu a mai avut activitate si nu are nici in prezent .si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Datorie societate Newstraffic Newstraffic Buna seara. Detin o firma SRL pe care nu am mai avut activitate de 1 an si jumatate. Pe site-urile unde apar informatii despre societati apare ca la ... (vezi toată discuția)