avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As dori sa stiu si eu daca sporul de doctorat se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As dori sa stiu si eu daca sporul de doctorat se acorda ...

Buna seara!As dori sa stiu si eu daca sporul de doctorat se acorda si la pensie si daca da,care sunt conditiile acordarii acestuia?Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:43, 9 August 2025
sau poate ca, sporul de doctorat intra in calculul pensiei, ar fi vrut sa stie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 August 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca C Ilie C Ilie As dori sa stiu daca somajul se ia in calcul la spor vechime munca ( am un spor de 20 % ). Am avut 9 luni somaj in perioada 1992 -1993. Din cate am inteles ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , as vrea sa stiu daca la calcularea pensiei pentru ... dinu.lili@yahoo.com dinu.lili@yahoo.com Buna ziua , as vrea sa stiu daca la calcularea pensiei pentru limita de varsta se ia in calcul sporul de doctorat? (vezi toată discuția)
Pentru cei deja pensionati freeanifer freeanifer Pentru cei deja pensionati , dupa aplicarea noii legi a pensiilor se recaculeaza punctajul general sau se ia in considerare punctajul total scris pe decizia de ... (vezi toată discuția)