avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara Am și eu o întrebare Pe scara la mine ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara Am și eu o întrebare Pe scara la mine sunt niște ...

Buna seara
Am și eu o întrebare
Pe scara la mine sunt niște adultii cu vârste cuprinse intre 50 și 45 de ani
Pana acum 4 luni de zile au fost supravegheați de tatăl lor ei având handicap
A fost anuntați cei de la asistenta socială in momentul in care a decedat tatăl lor
Pana acum nimeni nu a luat nici o masura
Pot sa fac ceva sa ii reprezint cumva pentru ca multă lume profita de ei și vreau sa ii apar cumva
Eu bun prieten de familie cu ei de 30 și ceva de ani
Ajutați-mă cu un sfat ce pot sa fac
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua. sunt persoana cu handicap grav dobândit în urma ... GaneaAna GaneaAna Bună ziua. Sunt persoana cu handicap grav dobândit în urma unui AVC,in 2021 nedeplasabila ,am asistent personal in speță soțul meu) cu care sunt ... (vezi toată discuția)
Angajarea unui asistent personal / legea nr. 448/2006 katharina.kiss katharina.kiss sunt mama unei fetite in varsta de 4 ani cu certificat de handicap gradul grav cu drept la asistent personal . in prezent eu ma aflu in concediu pt cresterea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - insotitor copil cu adhd si retard mintal lauramaria1 lauramaria1 Copil de 10 ani diagnosticat cu Adhd, retard mintal mediu este in clasa a2 a nu are insotitor. Intrebarea mea este daca mama lui poate sa isi faca actele ... (vezi toată discuția)