avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Am o cunistinta in urmatoarea situatie: in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Am o cunistinta in urmatoarea situatie: in martie ...

Buna seara! Am o cunistinta in urmatoarea situatie: in martie a descoperit ca fetita de 3 ani si 2 luni are cancer. In mai au ajuns in italia la tratament. Mama este invatatoare titular, acum tinand cont de contextul actual din invatamant doreste sa se reintoarca in concediu de crestere copil. Se mai poate acest lucru? Fetita are 3 ani si 8 luni.
Mamica este disperata!
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu legal de crestere copil in varsta de pana la 2 ani oliviamarcov oliviamarcov daca se poate, si daca da, in ce conditii poate fi prelungit concediul legal, platit, de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Drepturi parintesti divort yulian29 yulian29 buna seara eu cu sotia mea neam intoes din italia acum 2 ani cu tot cu fetitele noastre in virsta de 10 si 9 ani acum fetele merg la scoala aici si au acte de ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical dupa revenire din ccc victro victro Salut, Cum se calculeaza (baza de calcul) concediul medical pentru ingrijire copil bolnav si cel de maternitate (pentru al doilea copil) in situatia in care ... (vezi toată discuția)