avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot face daca primaria detine aceste terenuri insa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot face daca primaria detine aceste terenuri insa ...

buna seara ce pot face daca primaria detine aceste terenuri insa din motivele lor personale refuaza sa imi dea acordul pentru acest teren .... de ex de 2 ani tot fac aceasta cerere la consiliul local iar primarul ma tot amana sub pretextul ca nu este realiat certificatul de urbanism ... din cate am inteles acest certificat trebuie sa il obtin eu pentru a putea construii, nu ei
Cel mai recent răspuns: Leonardmadalin , utilizator 21:30, 27 August 2025
Buna ziua,
Fiti mai clar vă rog!
Despre ce „acord” vorbiti?
cum am spus mai sus de 2 ani tot fac cerere pentru loc de casa la primarie iar primarul nu imi trimite niciodata cererea in consiliu pentru examinare , ultima cerere pe care am depuso pentru locul de casa am gasito dupa o saptamana aruncata la cosul de gunoi din fata primariei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin autorizatia de constructie daca vecinul nu este de acord? victorin victorin Am si eu o problema am luat certificatul de urbanism cu data de 10 05 2010 am facut proiectul pentru construirea unei case si la depus la primarie nu am ... (vezi toată discuția)
Extindere de balcon la casă Corinacotofana Corinacotofana Bună ziua am o casa parter +etaj am actele toate la casă an planul casei am balcon de 3metri dar vrei să-l prelungesc acum3 metri am fost la primărie mi sa ... (vezi toată discuția)
Spatii verzi marinelapedestru marinelapedestru Am mai pus aceasta intrebare si nimeni nu mi-a raspuns,nu pot sa cred ca nimeni ,chiar nimeni nu este intr-o situatie ca a mea,vreau sa construiesc pe terenul ... (vezi toată discuția)