avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As dori sa cumpăr o moștenire. Pe contract scrie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As dori sa cumpăr o moștenire. Pe contract scrie ...

Bună ziua as dori sa cumpăr o moștenire pe Contract scrie ca este dobândit Prin legea 13 .37 c civil si as dori sa știu dacă Este posibil Dupa un timp oarecare Sa vina Cineva să-l Recupereze de la mine Va Mulțumesc Sănătate
Daca doriți să cumpărati „o moștenire” atunci înseamnă că vorbim de un certificat de moștenitor. Nu înțeleg despre ce contract poate fi vorba în acest caz.
Dacă persoana respectivă trăiește, înseamnă că nu putem vorbi de o moștenire: moștenirea se deschide prin moarte.
Propietarii sunt decedați Doar fii Trăiesc As dori doar sa știu dacă O sa Am probleme pe viitor Casa a fost dobândită In anul 1946
Dacă fiii dezbat moștenirea și ulterior cumpărați de la ei, nu o sa aveți nicio problema.
si fiii care trâiesc, au dezbatut succesiunea???

Elaa1 a scris:

Propietarii sunt decedați Doar fii Trăiesc As dori doar sa știu dacă O sa Am probleme pe viitor Casa a fost dobândită In anul 1946

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune StefanL61 StefanL61 In urma decesului unuia din parinti am deschis dosar de succesiune la motariat pentru un imobil, avand ca urmasi implicati pe sora mea, pe mine si pe parintele ... (vezi toată discuția)
Succesiune necesara? djkt2 djkt2 Buna dimineata, Imi cer scuze daca a mai fost dezbatut subiectul acesta dar momentan nu am gasit ceva asemanator. Luam urmatorul caz: sot, sotie si copil. ... (vezi toată discuția)
Mostenire Carolina17 Carolina17 Bunica mea are un apartament, nu are copii sau frati, prin urmare doar eu sunt mostenitoarea ei, as vrea sa stiu cum se procedeaza si cat costa sa transcriu ... (vezi toată discuția)