avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salubrizare - Daca am contract cu ADP pentru ridicarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salubrizare - Daca am contract cu ADP pentru ridicarea gunoiului de la casa, ...

Daca am contract cu ADP pentru ridicarea gunoiului de la casa, in anul 2025 , cu noua lege imi mai ia in plus si taxa de salubrizare , sau mai trebuie sa depun declaratia fiscala pentru stabilirea taxei de salubrizare pentru anul 2025 ?

Alte discuții în legătură

Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare Cristina Bodocean Cristina Bodocean Buna ziua Sunt Bodocean Cristina din Rascruci Jud Cluj.In legatura cu taxa de salubrizare care o platesc la Primaria de care apartin .In urma cu doi ani am ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat Okta43 Okta43 Buna ziua, Am o casa de vacanta in comuna Valea Lunga, Dambovita. Acum cateva zile am primit prin posta o scrisorica cu titlul \\"Titlu executoriu numarul ... (vezi toată discuția)