avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua, am și o întrebare! vreau să plec în ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua, am și o întrebare! vreau să plec în Germania ...

Bună ziua, am și o întrebare! vreau să plec în Germania să lucrez cu soțul și certificatul nostru de căsătorie este completat cu scris de mână și vreau să știu dacă ESTE valabil

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o problema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. ... Andreeaparlog Andreeaparlog Buna ziua! Am o problema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am o fetita de 1 an si 8 luni, nascuta in Germania, pe care o cresc singura deoarece tatal ei ... (vezi toată discuția)
Viza prin casatorie Alexbordeiasu Alexbordeiasu Buna ziua! problema mea este urmatoarea: fiind la munca in germania am intalnit o fata din india venita acolo la studii pentru un curs de specializare,curs ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean eu cu cetatean non-eu si cartea de rezidenta Joana77 Joana77 Buna Ziua, Ma numesc Ioana si sunt cetatean roman si viitorul meu sot este cetatean indian.La anul in luna Ianuarie,ne vom casatori civil in India la ... (vezi toată discuția)