avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am achiziționat un apartament prin agenție, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am achiziționat un apartament prin agenție, vânzătorii nu ...

Am achiziționat un apartament prin agenție vânzătorii nu au încheiat nici u contract cu agentul deoarece ea s a oferit sa îl vândă ca își ia comosionul de la cumpărător. Ulterior am încheiat contract cu agentul am facut antecontract cu vânzătorii la notar. Aveam nevoie de niște poze cu blocul pentru a obține un nou certificat energetic însă agenta nu le a făcut si a plecat in vacanta sunând vânzătorii sa faca poze si sa i le trimită. Ulterior vânzătorii au primit acordul de la banca ca pot vinde apartamentul si ia scris agentei iar ea pe mine nu ma anunțat. Pot sa reziliez contractul cu ea ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:29, 9 August 2025
clauza de reziliere o gasiti in contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achiziționat un apartament prin agenție vânzătorii nu ... Buanca Buanca Am achiziționat un apartament prin agenție vânzătorii nu au încheiat nici u contract cu agentul deoarece ea s a oferit sa îl vândă ca își ia ... (vezi toată discuția)
Diferente intre contractul de vanzare si antecontract. drept de folosinta si drept de proprietate crister crister Buna ziua. Urmeaza sa semnez un contract de vanzare-cumparare pentru un apartament. Am dat deja avansul atunci cand am semnat antecontractul. In antecontract ... (vezi toată discuția)
Drept de folosinta si drept de proprietate pe un apartament-important? crister crister Buna ziua. Urmeaza sa semnez un contract de vanzare-cumparare pentru un apartament. Am dat deja avansul atunci cand am semnat antecontractul. In antecontract ... (vezi toată discuția)