avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită În urmă cu aproximativ 6 ani am avut mai multe ...
Discuție deschisă în Executare silită

În urmă cu aproximativ 6 ani am avut mai multe carduri de cumpărături ...

În urmă cu aproximativ 6 ani am avut mai multe carduri de cumpărături și un credit de nevoi personale. Acum 5 ani am făcut un credit de refinanțare, prin care am achitat integral aceste datorii. Am dovezi ale plăților (ordine de plată) și contractul de refinanțare, însă nu am solicitat la acel moment adrese de închidere a creditelor vechi.
În urmă cu aproximativ 2 ani, un executor judecătoresc a instituit poprire pe salariul meu pentru aceleași datorii deja achitate. Nu am contestat atunci executarea deoarece eram plecată din localitate și nu aveam acces la documente. Poprirea este încă activă și în prezent.Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Claudia Dinicu , utilizator 14:29, 12 August 2025

Alexandru Surcel a scris:

Obțineți adresele de închidere ale vechilor datorii, iar dacă vreunul din foștii creditori refuză, dați-l în judecată. Comunicați apoi executorului dovezile că acel debit pentru care s-a pus poprirea a fosr stins.

Am notificat executorii cu privire la situatie,și dânșii la rândul său au notificat creditorul inițial, acum aștept un răspuns!
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont pentru o datorie inexistenta Eduard Iulian Eduard Iulian In urma cu 5 ani si jumatate am facut un credit la Garanti Bank de 15000 lei la care ei mi-au atasat un card de credit sau linie de credit, Dumnezeu stie cum ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc dupa refinantare marian2013 marian2013 Buna ziua. Situatia sta in felul urmator:o persoana apropiata mie a contractat un credit de la cetelem in 2008.Dupa aproximativ 1 an jumatate(timp in care a ... (vezi toată discuția)
Expirare card credit alandala1 alandala1 Buna ziua, Cat este de legala urmatoarea situatie: Am obtinut un card de credit cu o valabilitate de 2 ani an cu plata lunara a ratelor care s-a facut. ... (vezi toată discuția)