avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Jumătate din proprietarii unei scari de bloc sunt de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Jumătate din proprietarii unei scari de bloc sunt de acord cu ...

Jumătate din proprietarii unei scari de bloc sunt de acord cu refacera acoperisului cu o firmă ,cealaltă jumătate doresc in regim particular ca este prețul mai mic .Cum se pot recupera banii de la cei care vor cu firma ptr ca refuză sa plătească dacă nu este firma.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:40, 11 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se pot, faceti cu acte si cu garantie, la prima furtuna mai zdravana ramineti fara bucati de acoperis si fara nici o garantie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz contribuție reparații acoperiș - pașii pentru darea în judecată bodn bodn Buna, As dori va rog cateva informatii legata de darea in judecata a unui vecin care refuza in mod categoric sa plateasca reparatia acoperisului unui bloc. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. suntem un bloc cu două scări diferite a și b. ... IoanaMihaelaC IoanaMihaelaC Bună ziua. Suntem un bloc cu două scări diferite A și B. Vecinul de la 4 din cealaltă scară B are acces pe bloc din scara A, o singura ieșire pe ... (vezi toată discuția)
Fatada blocului alexanndra alexanndra Buna seara. Am si eu o problema. Locuiesc la ultimul etaj intr-un bloc de 4 etaje. Am vorbit cu o firma specializata sa ne faca fatada. Dar mi-au zis ca eu ... (vezi toată discuția)