avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Dacă toată luna iulie am fost în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Dacă toată luna iulie am fost în concediu medical ...

Bună ziua! Dacă toată luna iulie am fost în concediu medical și nu am fost nici o zi la serviciu, primesc sporul de doctorat? Menționez ca lucrez într-o instituție publică. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Sporul de doctorat refuzat daniavorszky daniavorszky Buna ziua, am intrat cu data de 1.09.2009 in crestere copil si am sustinut teza de doctorat in octombrie 2009, fiindu-mi eliberata diploma in 11.2009. Am ... (vezi toată discuția)
Spor doctorat Danaioana Danaioana Buna ziua, As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema> Un angajat, medic, personal contractual, a obtinut >diploma de doctor< in luna decembrie ... (vezi toată discuția)
Suspendare raport serviciu/cim pe perioada incapacitatii temporare de munca moshulica moshulica buna ziua, lucrez intr-o institutie publica in care sunt atat functionari publici cat si personal contractual; as dori un ajutor pentru clarificarea ... (vezi toată discuția)