avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua.Am o somație de plată de la electrica ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua.Am o somație de plată de la electrica furnizare ...

Bună ziua.Am o somație de plată de la electrica furnizare Ploiesti societate la care nu am fost înscriși noi am fost la restart energi Timișoara societate care a dat faliment iar acum la ppc , precizez faptul că nu corespunde decit numele in rest nimic nici adresa și nici cod client ,facturile sunt 4 pe aceiași luna și 1pe septembrie.Cum as putea sa procedez sau unde ar trebui sa merg ,suma este enorma de 11500
Cel mai recent răspuns: Octavian Gabriel Balahur , Consilier juridic 12:54, 11 August 2025
Verificati facturile emise de societatea Electrica Furnizare. Din ce relatati, este posibil sa fie furnizorul de ultima instanta desemnat de ANRE. Daca corespunde seria contorului inscris pe facturi cu cel de la locatia dvs. si indecsii facturati reflecta realitatea, va trebui sa achitati facturile neplatite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tot despre tva emil6702 emil6702 In cazul livrarilor continue de bunuri sau servicii, cum ar fi energia, gazele, apa, cum se va factura pt situatia cand livrarea cuprinde o perioada dinainte ... (vezi toată discuția)
Tva factura regularizare electrica. Soleirolia Soleirolia Am primit recent factura de regularizare pt. energie electrica pe perioada februarie-august 2010 (precedentele facturi inregistrand un consum estimat). As dori ... (vezi toată discuția)
Bransament electric ady09 ady09 buna ziua, va rog o informatie in cazul in care socrul meu detine un spatiu, am facut bransamentul electri pe numele lui persoana fizica cum pot ca factura de ... (vezi toată discuția)