Bună ziua.Am o somație de plată de la electrica furnizare Ploiesti societate la care nu am fost înscriși noi am fost la restart energi Timișoara societate care a dat faliment iar acum la ppc , precizez faptul că nu corespunde decit numele in rest nimic nici adresa și nici cod client ,facturile sunt 4 pe aceiași luna și 1pe septembrie.Cum as putea sa procedez sau unde ar trebui sa merg ,suma este enorma de 11500
Verificati facturile emise de societatea Electrica Furnizare. Din ce relatati, este posibil sa fie furnizorul de ultima instanta desemnat de ANRE. Daca corespunde seria contorului inscris pe facturi cu cel de la locatia dvs. si indecsii facturati reflecta realitatea, va trebui sa achitati facturile neplatite.
Tot despre tva
emil6702
In cazul livrarilor continue de bunuri sau servicii, cum ar fi energia, gazele, apa, cum se va factura pt situatia cand livrarea cuprinde o perioada dinainte ... (vezi toată discuția)
Bransament electric
ady09
buna ziua, va rog o informatie
in cazul in care socrul meu detine un spatiu, am facut bransamentul electri pe numele lui persoana fizica cum pot ca factura de ... (vezi toată discuția)