avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchiriere sediu social obtinut prin contract de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchiriere sediu social obtinut prin contract de comodat

Buna ziua! Ma puteti ajuta va rog cu o informatie, daca am o garsoniera (a sotiei) in care se afla si sediul social al unui SRL (care este al meu), iar SRL-ul isi are sediul in garsoniera sotiei prin intermediul unui contract de comodat, exista vreo posibilitate legala ca SRL-ul sa poata inchiria catre o alta persoana fizica garsoniera (cu contract de inchiriere evident), dar fara sa ma aflu intr-o zona de interpretare legislativa ambigua, sau care ar fi demersurile necesare pentru putea inchiria legal garsoniera de catre SRL?
Multumesc anticipat pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Verificarea sediului unei firme axinte axinte Am in proprietate o garsoniera si din pacate am permis unor fosti colegi sa-si inregistreze o firma pe adresa garsonierei. Ma intereseaza sa stiu unde ma pot ... (vezi toată discuția)
Apartament obtinut prin comodat se poate inchiria mai departe? nicumenu nicumenu Buna ziua. Am nevoie de ajutor in urmatoarea problema: SC X SRL are un contract de comodat pentru un apartament, cu o persoana fizica care este plecata in ... (vezi toată discuția)
Apartament cu sediu de firma poate fi inchiriat? Clara Albu Clara Albu Buna ziua, Întrebarea mea este dacă pot da spre închiere un apartament al cărei proprietară sunt și care este deja sediu social al unui SRL ce ... (vezi toată discuția)